Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €

Ελλάδα: Κρίση - Μνημόνιο

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 10:07
Η επίσκεψη του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Schulz αύριο στην Αθήνα και του προέδρου του Eurogroup κ. Dijsselbloem την Παρασκευή, πέραν της πρώτης ανταλλαγής ευχών αβροφροσύνης, δεν πρόκειται να αλλάξει την μέχρι σήμερα στάση αμηχανίας αλλά και αδιαλλαξίας της Ευρωζώνης απέναντι στην Αθήνα.
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 19:51

Σε CCC από B υποβαθμίζει την αξιολόγηση της Ελλάδας η DBRS

Λόγω της αβεβαιότητας για τις κυβερνητικές πολιτικές.
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 19:41

"Το μεγαλύτερο εμπόδιο για τη συμφωνία η εντολή του ελληνικού λαού στον Τσίπρα"

Η εντολή του Αλ. Τσίπρα από τον ελληνικό λαό, είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για μια συμφωνία με τους πιστωτές της χώρας ώστε να αποφευχθεί μια χρεοκοπία, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Μάλτας, Edward Scicluna.
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 19:04

Γ. Βαρουφάκης: Το θέμα είναι να μην χρειαστεί να γίνει Κούγκι

"Δεν ντρέπομαι για την ιστορία του Κούγκι", δήλωσε ο Γ. Βαρουφάκης μιλώντας στην "ERTOpen". Ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε ότι δεν έχει πατηθεί καμία κόκκινη γραμμή, ότι δεν έχει κλείσει τίποτα ακόμη και ότι δεν υπάρχει δυσαρέσκεια απέναντί του στην κυβέρνηση.
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 17:31

Ν. Χουντής: Ανάγκη συμφωνίας που θα ανοίγει το θέμα του χρέους

Την ανάγκη για μια συμφωνία η οποία θα ανοίγει το θέμα του χρέους και να μην κλείνει την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χουντής.
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 15:23

Berenberg: Ο λαϊκισμός δεν είναι χωρίς κόστος

Ελάχιστα λάθη τακτικής είναι πιο δαπανηρά από τον κλονισμό της εμπιστοσύνης. "Δυστυχώς, αυτό είναι ένα από τα λίγα πράγματα που έχει κάνει μέχρι τώρα η λαϊκιστική κυβέρνηση συνασπισμού της Ελλάδας", τονίζει η ανάλυση της Berenberg, με τίτλο "η ύφεση του Τσίπρα".
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 10:53

Telegraph: Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ό,τι ζητάνε οι πιστωτές

Η Ελλάδα βρίσκεται επισήμως ξανά σε ύφεση, καθώς η εκλογή της ριζοσπαστικής αριστερής κυβέρνησης στα τέλη Ιανουαρίου, θεωρήθηκε ευρέως ως τον κύριο λόγο για τον οποίο η οικονομία έχει περιέλθει ξανά σε αναταραχή, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Telegraph.
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 09:40

Τεντώνει το "σχοινί" στις συνεδριάσεις BG

Νέος γύρος σήμερα με επιδίωξη για τεχνική συμφωνία εως 19/5 σύμφωνα με Γ. Δραγασάκη. Ανοικτά μέτωπα βλέπουν οι δανειστές, ζητούν προτάσεις και επαφή με υπουργούς, ενώ το κόμμα εμμένει σε διατήρηση «κόκκινων γραμμών».
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 08:54

"Ανήφορος" για τα "κόκκινα" δάνεια μέχρι τα τέλη του 2015

Ακόμη και με το θετικό σενάριο άμεσης συμφωνίας με τους δανειστές. Καταστροφικό το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου. Στο 17% των δανειοληπτών οι strategic defaulters.
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 08:38

Thomsen σε ΔΝΤ για Ελλάδα: Δεν είναι καλά τα πράγματα…

Μια μη αισιόδοξη εικόνα για την Ελλάδα παρουσίασε στα μέλη του δ.σ. του ΔΝΤ ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ, Poul Thomsen, τονίζοντας πως η κατάσταση είναι πολύ μακριά από το να είναι ιδεώδης. Που έχουν συμφωνήσει Ελλάδα-θεσμοί, που διαφωνούν.
Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015 09:32

Ύφεση 1,1% στην Ελλάδα με "καμουφλάζ" αποπληθωρισμού

Επισήμως στο α΄ τρίμηνο κατεγράφη ασθενική ανάπτυξη 0,3% σε σταθερές τιμές, αλλά αν δεν προσμετρηθεί η μεγάλη μείωση των τιμών, η ύφεση είναι εδώ. Τριγμοί από την παρατεταμένη αβεβαιότητα με την ΕΕ να προβλέπει ανάπτυξη του ΑΕΠ κατά 0,5% φέτος αν υπάρξει συμφωνία
Σελ.
1 από 994
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη » Τελευταία