Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €

Deutsche Welle

17:27 15/05
To Bερολίνο απορρίπτει την ιδέα Βαρουφάκη
Εκπρόσωπος του γερμανικού υπ. Οικ. απέρριψε τη σκέψη που εξέφρασε ο Γιάνης Βαρουφάκης περί ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων που διακρατεί η ΕΚΤ. Σύμφωνα με τον έλληνα υπουργό, το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο.
12:13 15/05
Πολιτική η απόφαση για το μέλλον της Ελλάδας στο ευρώ
"Η απόφαση για το μέλλον της Ελλάδας στη Νομισματική Ένωση βρίσκεται σαφώς στην πολιτική", δηλώνει ο πρόεδρος της Γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας Γενς Βάιντμαν σε συνέντευξή του στην οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.
10:14 15/05
Τι φρενάρει την γερμανική οικονομία;
Μέχρι πρόσφατα οι προοπτικές της γερμανικής οικονομίας ήταν εξαιρετικές, τώρα κάτι δείχνει να τις φρενάρει. Όλα αυτά δεν αποτελούν έκπληξη, εκτιμά ο επικεφαλής της οικονομικής σύνταξης της DW Χένρικ Μπέμε.
09:47 15/05
Κριτική στις προτάσεις της Κομισιόν
Ποικίλες αντιδράσεις προκαλούν οι προτάσεις της Κομισιόν για μια δικαιότερη κατανομή των προσφύγων στις χώρες της ΕΕ αλλά και την έναρξη στρατιωτικών επιχειρήσεων στις ακτές της Λιβύης κατά των δουλεμπόρων.
16:05 14/05
Ποιος ο ρόλος της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ;
Στην Αττάλεια της Τουρκίας συνεχίζεται σήμερα η εαρινή σύνοδος των υπ. Εξωτερικών του ΝΑΤΟ. Στο επίκεντρο βρίσκονται ο μακροπρόθεσμος στρατηγικός προσανατολισμός της συμμαχίας και ειδικότερα οι σχέσεις με τη Ρωσία.
13:36 14/05
Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Σόιμπλε
Στο ερώτημα εάν υπάρχει σωτηρία για την Ελλάδα ο γερμανός πολιτικός Μπιτικόφερ από τους Πράσινους αντιστρέφει το ερώτημα: υπάρχει σωτηρία για την ΕΕ; Και επικρίνει τον Β. Σόιμπλε. Καθυστερεί ο Ρέντσι τις μεταρρυθμίσεις.
11:12 14/05
Τα μετρητά ποτέ δεν πεθαίνουν
Μετρητά ή πιστωτική; Για μικρά ποσά ενδείκνυνται τα μετρητά, αλλά για μεγάλα ποσά υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι στην εποχή του διαδικτύου και της τεχνολογικής προόδου. Η τάση πάντως οδηγεί προς την κατάργηση των μετρητών.
11:16 14/05
"Η Γερμανία θα πρέπει να κάνει τώρα το άλμα"
Νέος δρόμος για τη διεκδίκηση ελληνικών πολεμικών επανορθώσεων από τη Γερμανία: το Δικαστήριο Συμβιβασμού και Διαιτησίας του ΟΑΣΕ στη Γενεύη. Ημερίδα της IALANA στο Βερολίνο για τις επανορθώσεις.
10:15 14/05
Schulz: "Χρειαζόμαστε σύστημα ποσόστωσης"
Ραδιοφωνική συνέντευξη με αφορμή τα σχέδια της Κομισιόν για μια δικαιότερη κατανομή των προσφύγων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έδωσε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.
09:59 14/05
Προς νέα χρονιά ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός;
Θα "βουλιάξουν" και πάλι Κρήτη, Ρόδος και Κως.
15:12 13/05
Προτάσεις της Κομισιόν για το μεταναστευτικό
Μια νέα στρατηγική για όλες τις πτυχές της μετανάστευσης, η οποία βασίζεται σε τέσσερις άξονες, πρότεινε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα κράτη μέλη.
13:03 13/05
Geuro και αλληλεγγύη
Ποικίλες και σε ορισμένες περιπτώσεις αντίθετες είναι οι απόψεις που δημοσιεύονται σήμερα στον ευρωπαϊκό τύπο για το μέλλον της Ελλάδας.
09:55 13/05
Στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά των δουλεμπόρων;
Στρατιωτικές επιχειρήσεις στα χωρικά ύδατα της Λιβύης προκειμένου να καταπολεμήσει τους δουλεμπόρους και να ανακόψει το κύμα της μετανάστευσης στη Μεσόγειο, σχεδιάζει η ΕΕ.
13:40 12/05
Δημοψήφισμα: "ο Σόιμπλε ξαναγράφει την ιστορία"
Αμφιβολίες για το εάν όντως ο Β. Σόιμπλε συνέστησε τότε στον Γ. Παπανδρέου να προχωρήσει σε δημοψήφισμα, εκφράζει σήμερα η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.
12:16 12/05
Στο νήμα θα κριθεί η συμφωνία
Bild: "Μικροαπατεωνιές" για την πληρωμή του ΔΝΤ.
10:19 12/05
Και στο βάθος η Μεγάλη Αλβανία;
14:15 11/05
Προς ένα τρίτο πακέτο βοήθειας;
Σε 30 δισ. ευρώ υπολογίζει το δημοσιονομικό κενό της Ελλάδας για μετά το καλοκαίρι η Bild, με τη γερμανική κυβέρνηση να φέρεται να προετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο. Εl Pais: "Ας τελειώσει επιτέλους η διαπραγμάτευση".
12:37 11/05
Ένα θετικό και τρία αρνητικά σενάρια για την Ελλάδα
Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες των γερμανικών μέσων ενημέρωσης Ελλάδα και δανειστές απέχουν ακόμη σημαντικά από την επίτευξη συμφωνίας.
Σελίδα 1    Επόμενη σελίδα »

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση