Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015 07:50

Μπουρλότο στην αγορά εργασίας

Με το καλημέρα η επόμενη κυβέρνηση θα κολυμπήσει στα βαθιά και στην αγορά εργασίας. Και δεν είναι μόνο η χρόνια (πάει για ανίατη) ασθένεια της ανεργίας με τους 2.000.000 άνεργους του τέλους του 2015. Είναι και η εκ θεμελίων ανατίναξη του θεσμού των δήθεν κοινωνικών εταίρων με φυτίλι που άναψαν ήδη εργαζόμενοι στον ευρύτερο κλάδο διατροφής. Οι επιχειρήσεις είναι ήδη σε πανικό γιατί λεφτά δεν υπάρχουν.
Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 07:28

Τριπλή η νίκη της δεξιάς στις εκλογές...

Τριπλή η νίκη της δεξιάς με αυτοδύναμο τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα πλασάρει την κυβέρνηση στους κομμουνιστές στη χειρότερη οικονομική περίοδο και χωρίς σχέδιο Μάρσαλ... Βάζει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τον εμφύλιο, ως άνευ ουσίας, αφού την εξουσία αναλαμβάνει η πρώτη μεταπολεμική κομμουνιστική κυβέρνηση... Και σε περίπτωση αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ χαλάει και την μόστρα των κομμουνιστών ΚΚΕ ως μία από τα ίδια... Η "πανούργα" δεξιά σε όλο της το μεγαλείο...
Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 07:39

Οι "αγκωνιές" του ΣΥΡΙΖΑ στον αγώνα τρομοδρόμου

Από την στιγμή που ο κυβερνητικός "φορολογικός Γιαγκούλας" πρόλαβε τα σπίτια που θα έπαιρναν οι κομμουνιστές τινάζοντας στον αέρα την αγορά ακινήτων, ο (υπαρκτός) αγώνας τρομοδρόμου θα ήταν σε βάρος της Ν.Δ. Αλλά η πολιτική τσαπατσουλιά του ΣΥΡΙΖΑ να καταφύγει σε "αγκωνιές" αποκαλύπτοντας σχέδιά για κρατικό ΟΤΕ , κρατική Αεροπορία και αεροδρόμια, κρατικά λιμάνια με κρατικές μαρίνες και ίσως ξενοδοχεία και ΟΠΑΠ του έδωσε προβάδισμα… στον αγώνα τρόμου.
Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015 00:12

Οι δικοί μας απλώς "εκτελέσθηκαν"

Στην Γαλλία δεν έμεινε άνθρωπος να μην ξεσηκωθεί για την δολοφονία των ηρώων δημοσιογράφων, αστυνομικών και ομήρων από τα τέρατα της τρομοκρατίας των τζιχαντιστών. Στην Ελλάδα όταν οι άνανδροι τρομοκράτες δολοφόνοι, της 17 Νοέμβρη ξάπλωναν στους δρόμους πολιτικούς, έκδοτες, επιχειρηματίες, και αστυνομικούς μέσα σε κλούβα έκαναν "εκτελέσεις"... Τα καθάρματα της 17 Νοέμβρη δεν είναι δολοφόνοι. Είναι "εκτελεστές" και "επαναστάτες".
Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015 07:33

Αυτά υπονομεύουν τις επενδύσεις και την απασχόληση

Ακόμη και αν δεν μας υποχρεώσουν να ζητήσουμε την έξοδό μας από το ευρώ (γιατί αν γίνει έτσι θα γίνει) ούτε το 2035 θα είμαστε σε θέση να ζήσουμε στην Ελλάδα όσα θα βλέπουμε να συμβαίνουν στις (εντός του ευρώ) οικονομίες της Ιρλανδίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας με τις οποίες συμπορευτήκαμε στα μνημόνια. Η Ελλάδα θα σβήσει σύντομα από τους χάρτες της ευρωπαϊκής δευτερογενούς παραγωγής και των ανταγωνιστικών εξαγωγών.
Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015 07:49

Οι νταβατζήδες των δεξιών είναι οι ολιγάρχες των αριστερών...

Το 2005 ο κ. Καραμανλής, ως άλλος Ζορό , "κήρυξε"... σε κεντρικό σουβλατζίδικο, πόλεμο στους νταβατζήδες της πολιτικής και της οικονομίας. Το 2015 ο κ. Σταθάκης, ως άλλος Ρομπέν των δασών, κήρυξε πόλεμο ενάντια στους ολιγάρχες και υπέρ των φτωχών Eλλήνων. Ποια είναι η διαφορά; Ότι μετά από μια 10ετία οι "κρυπτόμενοι" νταβατζήδες της δεξιάς εντοπίσθηκαν ως ολιγάρχες από την αριστερά. Η συνέχεια το 2025 και βλέπουμε...
Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015 00:04

Έξω τα κομματόσκυλα…

Τι δουλειά έχουν τα κομματόσκυλα στο κράτος. Να τα διώξουμε. Στο κράτος υπάρχουν υπάλληλοι που κάνουν και μπορούν να κάνουν μια χαρά την δουλειά τους. Θα δουλέψουμε μ΄ αυτούς και δεν μας χρειάζονται άλλοι. Ποιος τα λέει αυτά που η στήλη δεν έχει κουραστεί και δεν θα κουραστεί να τα φωνάζει; Ο εκ των κορυφαίων του ΣΥΡΙΖΑ ευρωβουλευτής κ. Δημήτρης Παπαδημούλης.
Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015 00:06

Η "κατάρα" της ΔΕΘ

Με το «εδώ παπάς… εκεί παπάς…» στην ψηφοφορία Προέδρου και με το «ξεβράκωμα» της Βουλής από «μπρατσωμένους», «καπεταναίους» και λοιπούς… κορυφώθηκε ο ευτελισμός της πολιτικής ζωής για να εξασφαλιστούν οι «εθνοσωτήριες» εκλογές. Επειδή όμως στην οικονομία δεν κάνουμε εμείς κουμάντο αλλά μόνο οι κανόνες της, η «κατάρα» της ΔΕΘ, για την μετατροπή της από θεσμικό οικονομικό γεγονός σε βήμα ψεύδους και λαϊκισμού, άρχισε ήδη να «χτυπάει».
Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015 00:03

Γιατί δεν έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά –Βενιζέλου

Μπορεί (προσωρινά βέβαια) να κουκουλωθούν από τις αλυσιδωτές εξελίξεις του 2015-2016 οι πολιτικές ευθύνες για τις (συγκεκριμένες) πρόωρες εκλογές αλλά η ιστορία τις κατέγραψε. Η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου καταφεύγοντας στις τακτικές της μεταπολιτευτικής φαυλότητας διευκόλυνε τον ΣΥΡΙΖΑ να την ρίξει με "όπλο" τον θεσμό του Προέδρου που κανείς δεν τόλμησε να ενεργοποιήσει μέχρι σήμερα. Η (συγκυριακή) σύμπραξη ΑΝΕΛ-ΔΗΜΑΡ και Χρυσαυγιτών είναι άνευ σημασίας όπως και οι ίδιοι.
Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 07:35

Σύντροφοι μην τρώτε τα έτοιμα!

Οι κομμουνιστές δεν θα πάρουν τα σπίτια γιατί δεν θα έχουν ντόπιο και ξένο κεφάλαιο να τα πουλήσουν. Δεν θα μας πάρουν τα αυτοκίνητα αφού θα συνεχίσουμε να παραδίδουμε τις πινακίδες. Δεν θα μας πάρουν όμως και τις καταθέσεις γιατί πρέπει και εμείς να ζήσουμε αλλά και να συνεχίσουμε να συντηρούμε την κρατική οικονομία. Γι΄ αυτό, σύντροφοι, μην τρώτε τα έτοιμα. Θα μας χρειαστούν.
Σελ.
9 από 99
Πρώτη « Προηγούμενη 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη » Τελευταία
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια