Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 00:07

Το γάλα, η καρδάρα και το ψητό...

Γεμίζουν την καρδάρα με το γάλα ο κ. Τσίπρας απειλώντας "...κόντρα στην διαπλοκή" και ο κ. Βούτσης δηλώνοντας "...δεν θα δουλέψουμε με συμβούλους" και την αδειάζουν ο κ. Δρίτσας με το "...κράτος στα λιμάνια" και ο κ. Λαφαζάνης με την "...επιστροφή στο κράτος της ενεργείας και των πετρελαίων". Το ψητό... όμως στα πάρτι της διαπλοκής το βάζει ο διοργανωτής... Και διοργανωτής είναι πάντα το κράτος-επιχειρηματίας.
Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 00:38

Ποιοι θα βγάλουν πρώτοι κάστανα από την φωτιά

Τα χαμόγελα, οι χαρές και τα συχαρίκια με τα καρφιτσωμένα χαμόγελα από εντός και εκτός Ελλάδος παράγοντες, επισήμους, εκπροσώπους επιχειρηματικών Ομίλων και παραγωγικών τάξεων τελειώνουν με την παραλαβή των υπουργείων. Και θα θεωρούσα πολύ έξυπνο για τον κ. Τσίπρα να σταματήσει την αναπαραγωγή τους ως δήθεν ένδειξη αποδοχής της αλλαγής. Η παγωνιά στα λόγια θα φανεί την προσεχή Δευτέρα-Τρίτη με τα πρώτα διαβήματα.
Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 00:03

Οι κανόνες του παιχνιδιού

Εάν τα κρατικά γκαράζ της κ. Δούρου, έστω και ως ΚΤΕΟ, ήταν αριστερή προεκλογική πονηριά δείγματος γραφής στην ανασυγκρότηση της οικονομίας δειχθείτε ότι πρόκειται για μεγαλειώδη γκάφα που δεν αντέχει σε κουβέντα για εκατό λόγους. Ιδιωτική πρωτοβουλία καλή, κακή ή και πονηρή διαθέτουμε. Και είναι στο χέρι της Πολιτείας να την χρησιμοποιεί στην ανάπτυξη, με επενδύσεις και εξαγωγές, ή να την "στύβει" όπως σήμερα.
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 00:14

Αποχαιρετήστε τον διχασμό

Με κυβέρνηση αλλά και αντιπολίτευση δεσμευμένες στο σκίσιμο μνημονίων ούτε και που προκάναμε να διχαστούμε σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς. Ελπίζαμε στο διχασμό σε δραχμολάγνους και ευρωλάγνους... Αλλά πως να διχάσεις τον λαό με αριστερή κυβέρνηση "προσηλωμένη" στην Ε.Ε. και αντιπολίτευση με σοσιαλιστές και κεντροδεξιούς "θεματοφύλακες" της ευρωζώνης. Μένει βέβαια το ΚΚΕ. Τι να σου κάνει όμως έτσι όπως το κατάντησαν οι πρώην κομμουνιστές του. Πως θα ζήσουμε χωρίς διχασμό;
Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 06:50

Κυβέρνηση κωλοτούμπας

Το μάλλον βέβαιο, από σήμερα, είναι ότι την Δευτέρα θα έχουμε κυβέρνηση. Το απολύτως βέβαιο είναι ότι πρόκειται για κυβέρνηση μεγάλης κωλοτούμπας. Το ζητούμενο όμως είναι το μέγεθος της κωλοτούμπας, ο αριθμός και ο χρόνος που θα γίνουν. Αυτό βέβαια εξαρτάται από την νέα κυβέρνηση. Στην (πιθανότατη) κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οι κωλοτούμπες θα είναι θεαματικές και απρόβλεπτες. Σε μια κυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ η κωλοτούμπα είναι ήδη προβλέψιμη.
Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015 07:53

Σύντροφοι εσείς θα πουλήσετε το κράτος...

Μαζευτείτε σύντροφοι και μην λέτε μεγάλο λόγο για επανακρατικοποιήσεις. Γιατί όπως στο χέρι του Ανδρέα Παπανδρέου έλαχε να απλωθούν στην Ελλάδα οι αμερικανικές βάσεις του θανάτου... και στο χέρι του Σημίτη το πέρασμα στο ευρώ, στο δικό σας χέρι θα τελειώσει η αποκρατικοποίηση. Μπορεί να την πείτε πλέρια αξιοποίηση της λαϊκιάς περιουσίας... Πείτε την. Λίγη σημασία έχει. Το κράτος θα πουληθεί στο χέρι του ΣΥΡΙΖΑ.
Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 07:37

Χαιλ Ζιν!

Υπάρχουν τρεις τρόποι να αντιμετωπίσεις τον πρόεδρο του Γερμανικού Οικονομικού Ινστιτούτου Ifo Χανς Βέρνερ Ζιν που λυσσάει από το 2013 για το Grexit ταυτίζοντας την Ελλάδα με την Μογγολία. Ο ένας είναι το Χάιλ Ζιν… μαζί με συνθηκολόγηση στην υπεροψία του Deutschland Uber Alles! Ο δεύτερος είναι να πάρεις τους ζουρνάδες και να τον βάλεις να χορέψει πεντοζάλη. Και ο τρίτος να σταθείς ως χώρα στα πόδια σου.
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 07:40

Θα μας αλλάξει και τα πετρέλαια ο ΣΥΡΙΖΑ

Οι κακές γλώσσες λένε ότι οι Πασόκοι, οι αφισοκολλητές, και άλλοι σύντροφοι που έχουν υποσχέσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ για βόλεμα στο κράτος είναι (αρχικά) κάπου 200.000. Εάν είναι έτσι δικαιολογώ και κάποιο καθηγητή Αλεξόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ που μίλησε για μεγαλύτερο κράτος στα ανύπαρκτα ελληνικά αποθέματα υδρογονανθράκων. Γιατί μόνο κρατικές καρέκλες θα μοιράσει και ο κ. Τσίπρας στα πετρέλαια. Κελεμπίες αποκλείεται να δούμε και εμείς και τα παιδιά μας.
Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 00:04

Τρέμε Ευρώπη την αριστερή διαπραγμάτευση...

Όταν οι φορολογούμενοι πολίτες της Ε.Ε. έχουν δώσει στην Ελλάδα 270 δισ. ευρώ να σωθεί από την πτώχευση, γνωρίζοντας ότι χρεώθηκε στο 170% του ΑΕΠ για να τα σπαταλήσει σε μια «σοβιετική» οικονομία παρλαπίπα, έχεις την πλάτη στον τοίχο. Και επειδή οι Γερμανοί, η Μέρκελ, η ΕΚΤ και η γνωστή βόρεια παρέα… τρέμουν τον ευρωπαίο καταθέτη-φορολογούμενο, δεν θα σε αφήσουν να βάλεις άλλο χέρι στις καταθέσεις του.
Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 07:31

Παράσιτα για το κόμμα Παπανδρέου οι επιχειρηματίες

"Πρέπει να πάρουμε απόφαση να κάνουμε ρήξη με ένα μεταπρατικό και παρασιτικό κεφάλαιο που κυριάρχησε στη χώρα επί 40 χρόνια...". Απαξιώνοντας με αυτά τα χυδαία λόγια τους έλληνες επιχειρηματίες κάποιος Θάνος Μωραΐτης εκ των εκλεκτών του Παπανδρέου ζητάει να κυβερνήσει την χώρα υποσχόμενος να φέρει "...υγιείς επιχειρήσεις που διψούν και όχι τους μεταπράτες που εκμεταλλεύτηκαν την χώρα". Η φαυλότητα ζει... Και μόνο αυτή μας οδηγεί...
Σελ.
8 από 99
« Προηγούμενη 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη » Τελευταία