Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 00:06

H "συνιστώσα" του ΟΟΣΑ

Επιτέλους και μια "συνιστώσα" της προκοπής στο ΣΥΡΙΖΑ. Άριστα έπραξε ο κ. Α. Τσίπρας να εντάξει ως "συνιστώσα" συμβουλών στην κυβέρνηση τον ΟΟΣΑ και να τον συνδέσει με τον υπουργό Οικονομίας κ. Γ. Σταθάκη που έχει την γνώση να καταλάβει τον πολύπλευρο ρόλο του Οργανισμού και ας μην είναι "ροκ υπουργός". Το αποτέλεσμα θα αποδειχθεί θετικότατο μόνο αν δεν μπλεχτούν στα πόδια τους συνιστώσες Εξαρχείων και γουναράδικων...
Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 00:04

Θα μας σώσουν οι λαθρέμποροι!!

Τέρμα ο χρυσός στις Σκουριές. Για τους 1.900 του μεταλλείου θα φροντίσει το κράτος- πατερούλης. Τέρμα το σχέδιο για το Ελληνικό. Το κράτος ξέρει καλύτερα. Τέρμα η ΔΕΣΦΑ. Τέρμα και η ΔΕΠΑ. Για τα κρατικά μονοπώλια ενέργειας θα φροντίσουν οι εργατοπατέρες. Αυτοί ξέρουν καλύτερα... Όλους τους υπόλοιπους θα μας σώσουν οι λαθρέμποροι καυσίμων και τσιγάρων που θα γονατίσουν από τα μέτρα Λαφαζάνη και θα φέρουν πίσω τα κλεμμένα...
Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 00:04

Το δούλεμα της αρκούδας...

Αυτό και αν είναι "το δούλεμα της αρκούδας". Για να επιστρέψει τους καταληστεμένους πόρους της ασφάλισης μας ο κ. Τσίπρας δεσμεύθηκε να διοχετεύει στα ασφαλιστικά Ταμεία έσοδα από τις ιδιωτικοποιήσεις που όμως δεν θα κάνει... Ξεπέρασε έτσι και τον κ. Σαμαρά που νομοθέτησε την εισροή στα Ταμεία κεφαλαίων από τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες. Δηλαδή για να πάρουν αυτά τα λεφτά οι σημερινοί ασφαλισμένοι πρέπει να γίνουν 180 ετών!!
Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015 00:03

Ποιος μας εκβιάζει τελικά;

Ακόμη και να παραμερίσει, η πραγματική Ευρώπη, την πρωτοφανή αναίδεια μιας Βαλκανικής χώρας-μπαταχτσή, που ενώ «τσεπώνει» 270 δισ. ευρώ από τους ευρωπαίους φορολογούμενους, για να μην πτωχεύσει, τους αποκαλεί εκβιαστές, επειδή ζητάνε τα λεφτά τους, πώς να ξεπεράσει την αναξιοπιστία πολιτικών και κυβερνήσεων από το 1981 της ένταξης στην ΕΟΚ. Αναξιοπιστία μεταξύ λόγων, πράξεων και υποχρεώσεων τόσο σε βάρος της Ε.Ε. όσο του λαού της.
Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015 00:09

Για ποιο λαό μιλάνε;

Το 65% του ελληνικού λαού που απέρριπτε σταθερά τις εκλογές προφανώς προέβλεπε τα ρεζιλίκια μιας Βαλκανικής Ελλάδας με τον πρωθυπουργό να του αγοράζουνε γραβάτες, τον υπουργό Οικονομικών να του κουνάνε το δάχτυλο και τον αναπληρωτή υπουργό να του διορθώνουν το κασκόλ μπροστά στις κάμερες όλου του πλανήτη. Η σιγουριά του Καμμένου και του 4% του ΣΥΡΙΖΑ δεν φτάνουν. Η δε εντολή του υπόλοιπου 33% μένει να φανεί.
Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015 00:03

Η ζωή μας με νέα Τρόικα και νέο ΤΑΙΠΕΔ

Όλα τα αδύνατα για τα αστικά κόμματα στην Ελλάδα κατορθώνονται με απίστευτο τρόπο από τα κομμουνιστογεννή κόμματα. Και μάλιστα στο όνομα του λαού... Τότε, οι πρώην ΚΚΕ του ΠΑΣΟΚ στερέωσαν, ως σοσιαλιστές, (υπό το βλέμμα των ΗΠΑ) τις αμερικανικές βάσεις και εμάς στο ΝΑΤΟ, στην Ε.Ε. και Eυρωζώνη. Τώρα, οι πρώην ΚΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μεθοδεύουν μεταρρυθμίσεις που τρόμαξαν την ΝΔ των Καραμανλή-Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ των Παπανδρέου-Βενιζέλου.
Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015 00:20

Η έκπληξη Λαφαζάνη, Στρατούλη και Κατρούγκαλου

Τα είπαν μια χαρά και μπράβο τους οι υπουργοί Λαφαζάνης, Στρατούλης και Κατρούγκαλος. Εάν συνεχίσουν έτσι και στην πράξη θα προσφέρουν πολύτιμο έργο. Ο αγωγός ΤΑP πρέπει όντως να μείνει ως έργο και οι έρευνες πετρελαίου να μην ανακοπούν. Ο κατώτατος μισθός να υψωθεί στα 751 ευρώ χωρίς να βυθίσουμε τις επιχειρήσεις. Και το κράτος να απαλλαγεί από τα κομματόσκυλα που παριστάνουν τους συμβούλους.
Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015 00:23

Περιμένοντας τα "βαφτίσια"

Η κομψότερη έκφραση της αγοράς για τις "κωλοτούμπες" των κυβερνήσεων είναι το "περιμένουμε βαφτίσια", υπολογίζοντας στις προγραμματικές δηλώσεις. Τα "βαφτίσια", ειδικά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αναμένονται στην αγορά με ξεχωριστό ενδιαφέρον γιατί τελούνται στην Ευρώπη με κουμπάρους τους δανειστές και τους Αμερικανούς ενώ το "γέννημα" της κυβέρνησης θα βαπτισθεί... με διπλό όνομα. Οι κουμπάροι... θα το πουν "μεταρρυθμίσεις". Και ο κ. Τσίπρας θα δώσει ελεύθερα το άλλο όνομα...
Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015 00:09

Αυτό το κράτος θα πουληθεί

Εάν η χώρα αποφύγει τελικά πιθανή τραγωδία Βαλκανικής απομόνωσής, ως κατάληξη της "επανάστασης" της κυβέρνησης προς ολόκληρη την Ευρώπη, το σαραντάχρονο καθεστώς των αποτυχημένων κρατικών μονοπωλίων που λειτουργούν σε βάρος των αιχμαλώτων φορολογούμενων αποκλείεται να σταθεί. Τα κρατικά μονοπώλια (ως έχουν σήμερα) θα πουληθούν. Και ορθότατα ο κ. Βαρουφάκης (διορθώνοντας την στάση του) εγγυήθηκε προσωπικά (δηλώσεις στο BBC) όλες τις συμφωνίες της Cosco για τον Πειραιά.
Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 00:08

Αυτά είναι τα προαπαιτούμενα της εσωτερικής αγοράς

Μέσα στα μπουμπουνητά των αγορών εξωτερικού πώς να ακούσεις τα βογγητά της εσωτερικής αγοράς με τα 27% κλειστά μαγαζιά της Αθήνας και Θεσσαλονίκης τα 30% του Πειραιά και τα 22-25% της υπόλοιπης Ελλάδας. Που να ακουστεί ο πάταγος της πτώσης του 18% της οικοδομής και του 60% των πωλήσεων. Πώς να αφουγκραστείς ήχους από τα λουκέτα 250.000 μικρομεσαίων. Όσο δεν ανακόπτεται η κατάρρευση ας μην μιλάμε για ανασυγκρότηση.
Σελ.
7 από 99
« Προηγούμενη 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη » Τελευταία
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια