Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 00:05

Τα άκουσε χοντρά ο σύντροφος Πανούσης

Αυτός είσαι σύντροφε Σακελλαρίδη. Μωρέ του τα είπες όπως του χρειαζόντουσαν. Όχι θα τον άφηνες τον σύντροφο Πανούση να προσβάλλει τις παντός καιρού... χρησιμότατες και αποτελεσματικότατες συμμορίες των κουκουλοφόρων. Να κάνει τον τσαντισμένο επειδή κόπηκαν δυο κωλοκεφάλια από τα κωλοαγάλματα στην "Ακαδημία Μολότοφ" που οι θρασύτατοι... φορολογούμενοι την θέλουν Πανεπιστήμιο. Άκου θράσος... Πανεπιστήμιο με Μπαλτά και ΣΥΡΙΖΑ.. Πέστα σύντροφε Σακελλαρίδη. Τρομοϋστερία του κερατά σπέρνουν Πανούσης και δημοσιογράφοι...
Τρίτη, 14 Απριλίου 2015 00:04

Η αβάσταχτη ελαφρότητα της κυβέρνησης...

Ο κομισάριος Δικαιοσύνης σύντροφος Παρασκευόπουλος ανακάλυψε ότι κάτω από τις κουκούλες των κουκουλοφόρων είναι άνθρωποι… ότι η κοινωνία έβγαλε τα μάτια του Ξηρού… και όχι μόνος του ο Ξηρός και ότι ο Κουφοντίνας συμφωνεί με τα νομοσχέδιά του. Ο κομισάριος Παιδείας σύντροφος Μπαλτάς θέλει τους κουκουλοφόρους συνομιλητές του… Ο κομισάριος Ασφάλειας σύντροφος Πανούσης μετράει τα κεφάλια από τα αγάλματα… Και ο πρωθυπουργός κάνει "προξενιό" στην Ευρώπη με την Ρωσία.
Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015 00:05

Ρώτα τα πεθερικά σου σύντροφε Γιά(ν)νη

Για να μάθεις σε τι διαφέρει ο ιδιώτης από τον κρατιστή σύντροφε υπουργέ Γιά(ν)νη ρώτα τον πεθερό σου τι σημαίνει να κατεβαίνουν το 1910 με τσαρούχια δυο φτωχά βλαχάκια από την Νερομάνα Ακαρνανίας και από την Κατούνα του Αγρινίου και από υπαλληλάκια στο υφασματάδικο του Μαραγκόπουλου στην Πάτρα να στήνουν, το 1961 που ήσουν βρέφος, τον κολοσσό της Πειραϊκής - Πατραϊκής με πέντε εργοστάσια (αργότερα εννέα) και 7.500 εργάτες.
Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015 00:17

Στην αριστερή πτέρυγα τα νταούλια και οι ζουρνάδες

Η ενέργεια στα χέρια της αριστερής πτέρυγας Λαφαζάνη. Ο ΟΛΠ στα χέρια Δρίτσα και εργατοπατέρων. Ποιοι Κινέζοι και συμφωνίες Δραγασάκη... Η ΔΕΗ και επισήμως στα χέρια της ΓΕΝΟΠ. Η βαριά βιομηχανία στα χέρια επιτροπής με πρώτο λόγο την ΓΕΝΟΠ. Η μοναδική βιομηχανία που θα σωθεί η κρατική ΕΒΖ. Η παιδεία και η ασφάλεια στην συνιστώσα Εξαρχείων. Ο Τσίπρας στην κυβέρνηση... Και η αριστερή πλατφόρμα στην εξουσία.
Τρίτη, 7 Απριλίου 2015 00:25

Μαύρες μέρες για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Οι μόνοι που δεν έχουν λόγο να ανησυχούν είναι οι κρατικοί υπάλληλοι. Γι΄ αυτούς λεφτά θα υπάρχουν. Θα πληρώνονται κανονικά (ακόμη και με δραχμές) αν κάνουμε την κατά Λαφαζάνη "ηρωική έξοδο" ή πούμε το κατά Στρατούλη "μεγάλο όχι". Στον ιδιωτικό τομέα όμως οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις θα δούνε μαύρες μέρες. Τα πρώτα μαντάτα θα ακουσθούν μέσα στον Μάιο στις Γενικές Συνελεύσεις των Οργανώσεων.
Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015 00:08

Καταλήψεις τέλος!

Το κόμμα των καταληψιών συζητάει για καταλήψεις. Εισηγητής ο σύντροφος υπουργός Πανούσης με θέμα " αριστεροί και καταστολή αλά ΣΥΡΙΖΑ". Η συντρόφισσα πρόεδρος Κωνσταντοπούλου με ερώτημα για ειρηνική ή μπαχαλίστικη διαμαρτυρία. Ο σύντροφος υπουργός Μπαλτάς με ισότητα προς τα κάτω… Και ο σύντροφος υπουργός Παρασκευόπουλος με τις απόψεις Κουφοντίνα. Άρα τα βρέφη του 2015 να κοιμούνται ήσυχα. Θα φοιτήσουν χωρίς καταλήψεις. Σε 15 χρόνια θα έχουμε και μέτρα.
Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 00:02

Μπλέξαμε άγρια!!!

Το ΔΝΤ περιμένει να παραλάβει την Μ. Πέμπτη 458 εκατ. ευρώ και η κυβέρνηση παίζει "κρυφτό" με την συνιστώσα της στα Εξάρχεια που τεστάρει αν ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αντάρτικο και δεν κόλλησε αστικές ασθένειες... Μια εβδομάδα μετά το Πάσχα οφείλουμε να καλύψουμε 2,5 δισ. σε έντοκα αλλά την κυβέρνηση την απασχολεί η συνιστώσα των τρομοκρατών. Γδύνουμε για λεφτά και τα κρατικά βρεφοκομεία... αλλά ρίχνουμε στην αρένα εξεταστικές. Μπλέξαμε άγρια...
Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015 00:03

Ίσως και να θέλουν να πέσουν...

Εδώ που φθάσαμε με εκπροσώπους αναρχικών, νεοναζιστών και τρομοκρατών εντός της Βουλής. Την πρόεδρο της Βουλής να μην καταλαβαίνει την κατάληψη του κτιρίου από αληταρία των Εξαρχείων. Και τους συντρόφους υπουργούς Δημόσιας Τάξης, Παιδείας και Δικαιοσύνης να νομίζουν... ότι Βουλή και κυβέρνηση βρίσκονται ακόμη στο βουνό... δεν συζητάς αν κυβερνάται η χώρα. Ρωτάς μήπως η κυβέρνηση επιδιώκει να πέσει και ίσως γι΄ αυτό δεν κυβερνά...
Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015 00:05

Γιατί θα αποτύχουμε και στις συμπράξεις

Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ άφηνε την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα να συνεργαστεί με την Τρόικα αποφεύγοντας το άσκοπο θέατρο των δήθεν "θεσμών" θα κερδίζαμε χρόνο, έχοντας τουλάχιστον κάποιον να ξέρει από διαπραγμάτευση με Κομισιόν, ΕΚΤ και ΔΝΤ. Το ίδιο λάθος κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και με τις συμπράξεις. Σε μια αριστερή χώρα κανείς ιδιώτης δεν έρχεται, ως μειοψηφία, να επενδύσει κατευθυνόμενος από μια κυβέρνηση που δεν έχει ιδέα από επενδύσεις.
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 00:32

Ετοιμάστε διαβατήρια... μοιράζουν πάλι πετρέλαια!!!

Όταν η κυβέρνηση (οποιαδήποτε κυβέρνηση) μιλάει για σωτηρία από τα ελληνικά αποθέματα πετρελαίου και αερίου ετοιμάζετε βαλίτσες... Το δούλεμα χόντρυνε... Ίσως μετά από 50 χρόνια, οι νεώτεροι, να δουν τον κ. Καμμένο στα εκατό του... αλλά από πετρέλαιο και αέριο ούτε κουβά... Και επειδή κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να δουλέψουν και τους Αμερικανούς με συμπαραγωγές στα πετρέλαια, έχετε και το διαβατήριο έτοιμο... Η Ελλάδα τελείωσε οριστικά.
Σελ.
3 από 99
« Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη » Τελευταία
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια