Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Audio Alerts
Το Capital.gr παρουσίαζει μια ακόμα καινοτομία στον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες του ενημερώνονται. Τώρα, μπορείτε να έχετε το Capital.gr ανοιχτό, να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα και να ενημερώνεστε σε πραγματκό χρόνο για τις ειδήσεις, που δημοσιεύονται στο site.

Πως γίνεται αυτό; Με την υπηρεσία audio alerts, όταν δημοσιεύεται ένα άρθρο, το ακούτε από τα ηχεία του υπολογιστή σας, μέσω του παραθύρου που βλέπετε δίπλα. Αν σας ενδιαφέρει η είδηση, με κλικ μεταβαίνετε αυτόματα στη σελίδα που μπορείτε να τη διαβάσετε.

Οι ηχητικές αυτές ειδοποιήσεις παράγονται από εξελιγμένο σύστημα μετατροπής κειμένου σε φωνή, σε συνεργασία με την εταιρεία Innoetics. Ζητούμε την κατανόησή σας για τυχόν λάθη προφοράς, τα οποία θα ελαχιστοποιηθούν προϊόντος του χρόνου.

Η υπηρεσία είναι αρχικά απενεργοποιημένη για όλους τους χρήστες. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ON / OFF πάνω αριστερά, μπορείτε να την ενεργοποιείτε κατά βούληση. Το site θα «θυμάται» την επόμενη φορά που θα μπείτε στο Capital την επιλογή σας.

Τέλος, στην άνω δεξιά γωνία του παραθύρου, υπάρχει κουμπί με το οποίο η εφαρμογή εκφώνησης ανοίγει σε δικό της μικρό παράθυρο. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να έχετε την υπηρεσία ακόμα και αν κλείσετε το Capital.

Η εφαρμοφή βρίσκεται (ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη) στην κάτω δεξιά γωνία της homepage του Capital και στο μενού Εργαλεία.

Συζητήστε εδώ για τη νέα υπηρεσία

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ

Στην περιοχή αυτή, εφόσον είστε μέλος του Capital.gr, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ομάδα μετοχών της επιλογής σας.

Δημιουργήστε εδώ τις δικές σας οθόνες παρακολούθησης με μετοχές από διαφορετικά χρηματιστήρια ή δείτε το demo με τις οδηγίες.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Dow Jones 0 0 0
Nasdaq 0 0 0
DAX 0 0 0
CAC 0 0 0
SMI 0 0 0
Nikkei 0 0 0
Πλατίνα 0 0 0
Χρυσός 0 0 0
Άργυρος 0 0 0
Πετρέλαιο 0 0 0
Χρυσή Λίρα (Π) 0 0 0