Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσπάθεια εισβολής των "Πυρήνων" στη δίκη της Χ.Α.

Εκτύπωση σελίδας
Αποθήκευση σελίδας
Αποστολή με e-mail
Προσθήκη στο αρχείο
Μέγεθος κειμένου


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 13:26


Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι όσων προέβλεπαν δυσάρεστα συμβάντα από τη συνύπαρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής με μια από τις δίκες των» Πυρήνων της Φωτιάς «σε διπλανές αίθουσες του Κορυδαλλού.

Πριν από λίγο κατηγορούμενοι ως μέλη της οργάνωσης των Πυρήνων περνώντας από το διάδρομο που ενώνει τις δυο αίθουσες επιχείρησαν να εισβάλλουν στην αίθουσα πετώντας αντικείμενα και φωνάζοντας συνθήματα.

Συγκεκριμένα οι κατηγορούμενοι έκαναν «ντου» από ανοιχτή πόρτα και φωνάζοντας «Φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες», άρχισαν να πετούν μπουκάλια και ότι βρήκαν μπροστά τους προς δημοσιογράφους και άλλους και την τελευταία στιγμή απετράπη από την αστυνομία η εισβολή.

Ακολούθησε πανικός με τους αστυνομικούς να τους απομακρύνουν ενώ  την ίδια στιγμή, ο Τάκης Μιχαλόλιας, συνήγορος του Νίκου Μιχαλολιάκου είπε στο δικαστήριο ότι «δεν πρόκειται να συνεχίσουμε υπό αυτές τις συνθήκες σε αυτή την αίθουσα».Τότε όμως φίλοι του Παύλου Φύσσα από το ακροατήριο άρχισαν να αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν "βούλωσέ το φασίστα και κάτσε να δικαστείς».

Για τις 4 Ιουνίου διακόπηκε η δίκη

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα και ένταση, μετά τη δήλωση αποχώρησης της υπεράσπισης, διακόπηκε για τις 4 Ιουνίου η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου είπε ότι ήταν ανεπαρκή τα μέτρα φύλαξης, χρησιμοποιώντας τη φράση για τους αστυνομικούς "λάθος τους", προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από το ακροατήριο που φώναζε "λάθος σας".

Με το που ανακοίνωσε τη διακοπή της δίκης η πρόεδρος, ξέσπασε η μητέρα του Παύλου Φύσσα η οποία άρχισε να φωνάζει ιδιαίτερα φορτισμένη προς την πλευρά των κατηγορουμένων: «Αυτό θελατε φασιστόμουτρα. Δολοφόνοι, με τα όπλα και τον στρατό μαζί σας δεν φοβόσαστε».

Π. Στάθης

Διαβάστε ακόμα:
* Αλλαγή αίθουσας και ενστάσεις στη δίκη της Χ.Α.

Ακολουθήστε το Capital.gr στα Social Media
Σχολιάστε το άρθρο 
Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον:
LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια