Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
ΜΕ ΑΠΟΨΗ

Μνήμη και Τιμή

Εκτύπωση σελίδας
Αποθήκευση σελίδας
Αποστολή με e-mail
Προσθήκη στο αρχείο
Μέγεθος κειμένου

Του Άγη Βερούτη

Μνήμη και Τιμή στους χιλιάδες Έλληνες που έπεσαν θύματα της κρατικής εγκληματικής οργάνωσης του ΟΑΕΕ μαζί με τις οικογένειές τους.

Μνήμη και Τιμή σ’ εκείνους που έπεσαν θύματα της ρατσιστικής επίθεσης του κράτους και του κρατισμού, ενάντια στην παραγωγική οικονομία.

Μνήμη και Τιμή στα θύματα της απόγνωσης, του διωγμού, της παράφορης και αναίτιας προσωπικής καταδίωξης του κρατισμού, που τόλμησαν μόνοι τους να βγάλουν το βιός τους αντί να προσκολληθούν σ’ ένα πολιτικό γραφείο να διοριστούν κρατικοδίαιτοι.

Μνήμη και Τιμή στα χιλιάδες θύματα της εσωτερικής υποτίμησης που κατέστρεψε οικογένειες και έκλεισε μαγαζιά και σπίτια για να πληρώνει ακατέβατα 1,1 δισ. στα ταμεία πενηντάρηδων συνταξιούχων της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, κάθε χρόνο σε όλα τα 6 χρόνια της κρίσης.

Μνήμη και Τιμή σε εκείνους που αντέχουν ακόμα, παρά την κατασυκοφάντησή τους στην κοινωνία, χωρίς απόδειξη για πλημμελήματα που τους καταλογίζουν, σε ευθεία παραβίαση της Ευρωπαϊκής Συνθήκης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, αλλά και της Μάγκνα Κάρτα που κατοχύρωσε τα νομικά δικαιώματα των μη-σκλάβων εδώ και 1000 χρόνια.

Μνήμη και Τιμή στους χιλιάδες που πέθαναν άρρωστοι, κατατρεγμένοι και αβοήθητοι, ενώ το κράτος τους αρνήθηκε κατηγορηματικά αυτό που χαρίζει ανερυθρίαστα στους λαθρομετανάστες επί τη εμφανίσει: την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ντροπή σε όσους τους κορόιδεψαν ότι θα διορθώσουν τις αδικίες του κάθε προηγούμενου, σε όσους τους κατασυκοφάντησαν, σε όσους τους διώκουν.

Ντροπή στο κράτος που εφαρμόζει τον κατάπτυστο νόμο της δικτατορίας του 1967, που ποινικοποιεί μη-καταβολή εισφορών αυτασφάλισης, και συνεχίζει να συλλαμβάνει τους ελεύθερους επαγγελματίες για οφειλές άνω των 50.000 ευρώ, εκ των οποίων συχνά τα μισά αφορούν παροχές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που δεν έλαβαν.

Η εγκληματική οργάνωση που λέγεται ΟΑΕΕ κάποια στιγμή πρέπει να βρεθεί προ των ευθυνών της. Δεν είναι τυχαίο ότι το διοικητικό συμβούλιο της εν λόγω οργάνωσης έχει νομοθετημένο το ακαταδίωκτο από την προηγούμενη βουλή!

Την περασμένη Τετάρτη 29/4 ήταν η δίκη του ΟΑΕΕ στην Ευελπίδων με ενάγοντα το ΙΝ.ΚΑ. που πήρε αναβολή για το Φεβρουάριο του 2016.

Της κρατικής εγκληματικής οργάνωσης που εκβιάζει κατεστραμμένους μικροεπιχειρηματίες για €5400 το χρόνο, αδιαφορώντας αν αυτά είναι το συνολικό τους εισόδημα, με το οποίο ταΐζουν την οικογένεια τους. Για τις ίδιες παροχές που ο ΟΓΑ χρεώνει 670 ευρώ το χρόνο!

Τους κατάσχει σπίτια και λογαριασμούς, γιατί αποφάσισε ότι θα τους δώσει θέλουν δεν θέλουν σύνταξη όταν φτάσουν 65-70, αλλά σε περίπτωση που δεν είναι ενήμεροι όταν είναι να βγουν στη σύνταξη, δεν θα τους δώσει τίποτα ακόμα και αν έχουν πληρώσει 30 χρόνια εισφορές.

Ο ΟΑΕΕ είναι κρατική εγκληματική οργάνωση που στους ίδιους παραπάνω απαγορεύει την πρόσβαση στο σύστημα υγείας αν έχουν οφειλές προς αυτόν, αλλά χρεώνει την παροχή της υπηρεσίας που τους απαγόρευσε να λάβουν.

Ο ΟΑΕΕ είναι η επιτομή του μαφιόζικου κρατισμού. Λειτουργεί με νομικό σκεπτικό της δικτατορίας του Μεταξά και της δικτατορίας του Παπαδόπουλου και με την σύμφωνη γνώμη όλων των ενδιάμεσων κυβερνήσεων.

Είναι μια χαίουσα πληγή στα πλευρά της ελληνικής ρατσιστικής δημοκρατίας.

Είναι η προσωποποίηση του Απαρτχάιντ μέσα στο θώκο της Ευρώπης των Λαών. 

Της Ελλάδας της Αριστεράς που εξαιρεί τους ελεύθερους επαγγελματίες από το νόμο Κατσέλη.

Η "αριστερή" ηγεσία του ΟΑΕΕ πήρε αναβολή να συνεχίσει το διωγμό όσο μπορεί παραπάνω, λίγους μήνες ως τον Φεβρουάριο του 2016. Εκατοντάδες ακόμη κατεστραμμένες ζωές στον Μολώχ του ελληνικού ρατσιστικού κρατισμού.

Έξω από τα δικαστήρια μέτρησα πάνω από 300 κατεστραμμένους απ’ τη μαφιόζικη τακτική του κράτους. Αυτούς που η "δήθεν" αριστερή κυβέρνηση που νοιάζεται για τους αδικημένους, στρίμωξε κάτω στο τσιμέντο να τους λιώσει.

Υπόσχονται οι υπουργοί της ότι όποιος δεν έχει λεφτά να μπει στη ρύθμιση θα τον λιώσουν!

Τον λιωμένο!

Την ίδια στιγμή ο ΟΑΕΕ προσφέρει δωρεάν παιδική κατασκήνωση στους υπαλλήλους του, από το αίμα και τις σάρκες των ελεύθερων επαγγελματιών που καταβροχθίζει, δήθεν για να τους παρέχει σύνταξη κάποια στιγμή....

Μνήμη και Τιμή σε εκείνους ακόμα που θα πέσουν νεκροί κάτω από τη μπότα του κρατισμού του ΟΑΕΕ, ώσπου να ξυπνήσουν και να κινηθούν ομαδικά, οργανωμένα και μαζικά εναντίον του με τον νόμο και με το Σύνταγμα, ώστε να τον κλείσουν, όπως πρέπει σε όλα τα σύμβολα του ρατσισμού και της αδικίας.

Ακολουθήστε τον Άγη Βερούτη στο τουίτερ: @Agissilaos
agissilaos@gmail.com 

Ακολουθήστε το Capital.gr στα Social Media
Σχολιάστε το άρθρο 
Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον:
LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ

Προηγούμενα άρθρα

 • 15/05  Χώρα - κουρέλι- Γιώργος Κωστούλας
  Πώς έγινε, οι Έλληνες του 20ου αιώνα, που χάρη και στη σχολική τους παιδεία αγκάλιασαν την υπομονή και την επιμονή ως βασικούς όρους επιβίωσης, να ασπασθούν τόσο εύκολα την αντίληψη ότι η ζωή οφείλει να είναι εύκολη; Χωρίς δυσκολίες, χωρίς αναποδιές; Να υιοθετήσουν το εύκολο χρήμα ως δικαίωμα;
 • 14/05  “Αυτοπεραίωση" καταθετών εξωτερικού: Μία απλοϊκή πρόταση- Δημήτρης Πατσάκης
  Οι χιλιάδες καταθετών σε εκτός Ελλάδος τραπεζικά ιδρύματα, προφανώς δεν ανήκουν στην πλειοψηφία τους σε συστηματικούς φοροφυγάδες και λοιπούς “αγνώστους“ μεν στις οικείες Δ.Ο.Υ., “διασήμους“ δε ανά την επικράτεια.
 • 13/05  Μήνυση κατά των τραπεζών. Πρέπει να μάθουμε τί έγινε στη διετία 2010-2012- Γιάννης Σιάτρας
  Ο κλάδος των τραπεζών υπήρξε το μεγαλύτερο -οικονομικό- θύμα της ελληνικής κρίσης χρέους. Μαζί με τις τράπεζες, στην οικονομική καταστροφή παρασύρθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες μέτοχοί τους. Για την καταστροφή αυτή ουδέποτε αναζητήθηκαν τα αίτια και ουδείς τιμωρήθηκε.
 • 12/05  Ποιος θα ασχοληθεί με την ανεργία της γενιάς άνω των 45 ετών;- Ρεβέκκα Πιτσίκα
  Πόσες πιθανότητες έχει να βρει δουλειά στην ελληνική αγορά εργασίας σήμερα ένας 45αρης; Μάλλον περιορισμένες... Η οικονομική κρίση τα τελευταία επτά χρόνια επηρέασε έντονα την ηλικιακή ομάδα άνω των 45 ετών -ιδιαίτερα τους άνδρες. Η ανεργία για τα άτομα άνω των 45 ετών, άρχισε να γίνεται τεράστιο πρόβλημα τα τελευταία δύο χρόνια.
 • 11/05  Πέντε χρόνια πέρασαν, τι κάνουμε τώρα;- Βασίλης Αναστασίου
  Οι μικρές χώρες δεν μπορούν να ανοίξουν πλήρως τα πανιά τους στους Ωκεανούς του διεθνούς ανταγωνισμού. Σε μικρά κλειστά Πελάγη προστατευόμενα θα περιπλέουν. Όμως θα μπορούν και σε αυτά μόνο με συνετή διαχείριση των λίγων οικονομικών τους.
 • 08/05  O Λαφαζάνης να σώσει τη χώρα!- Ανδρέας Ζαμπούκας
  Είναι φανερό πως οι Ευρωπαίοι δεν ενδιαφέρονται να αλλάξουν τη χώρα. Ποτέ άλλωστε δεν το ήθελαν, στα 200 χρόνια της ιστορίας αυτού του “προκατασκευασμένου“ κράτους. Ούτε με τους βασιλιάδες ούτε με τους διορισμένους φυλάρχους που συνεργάζονταν.
 • 07/05  Περί λαϊκών εντολών και άλλων σοφιστειών- Κωνσταντίνος Κωνσταντάτος
  Ένα από τα βασικά επιχειρήματα που ακούμε από την τωρινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε σχέση με την διαπραγμάτευση που εξελίσσεται με τους εταίρους-δανειστές, είναι ότι οι υπόλοιποι λαοί θα πρέπει να σεβαστούν την λαϊκή εντολή που έδωσε ο Ελληνικός λαός και να υποκύψουν στις απαιτήσεις του.
 • 05/05  Η αποτελεσματική διοικητική δικαιοσύνη ως προϋπόθεση ανάπτυξης- Μιχάλης Καρχιμάκης
  Η ανάγκη για εκσυγχρονισμό του μοντέλου λειτουργίας και απονομής της διοικητικής δικαιοσύνης είναι άμεση και επιτακτική και οι προτάσεις πλέον πρέπει να έχουν σαφές περιεχόμενο και συγκεκριμένο προσανατολισμό, ουσιαστικής ενίσχυσης της διοικητικής δίκης.
 • 04/05  Και τι θα καταφέρουμε, τάχα, με τη δραχμή;- Γεώργιος Μάτσος
  Η δραχμή φαντάζει σήμερα σε πολλούς ως λύτρωση και διέξοδος από τη συνεχή πίεση των δανειστών. Τουλάχιστον, λένε, δεν θα μπορούν πια να μας πιέζουν. Και θα έχουμε να φάμε διότι, λένε, φέτα και λάδι τα παράγουμε μόνοι μας. Η συλλογιστική αυτή είναι αυτοκαταστροφική.
 • 30/04  Μεταναστευτική πολιτική για dummies- Δέσποινα Λιμνιωτάκη
  Ένα διαχρονικό πρόβλημα της Ελλάδας από την εισαγωγή της τηλεόρασης υπήρξε η ειδησεογραφική δραματοποίηση των προβλημάτων που η χώρα αντιμετωπίζει, στο βαθμό που δεν γίνεται εφικτό για τον μέσο πολίτη να έχει μια κατατοπιστική εικόνα των όσων πραγματικά διαδραματίζονται.
Επόμενη σελίδα »

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση